Tips och idéer på barnkalas med en nypa jumpsuit!

We love jumpsuits, och jumpsuits love barnkalas väldigt ofta! Hos oss kan ni hitta lite alla typer av jumpuits för barnen. Alltifrån vanliga mjukisar till lite mer spexiga maskeradkläder. Många av er som tittar in på den här sidan köper kanske just för ett stundade barnkalas med lite härligt tema. Och för den som själv ska ha kalas inom kort tänkte jag upplysa om en himla trevlig sajt med massor av Idéer och tips till barnkalas.

Vi blev så förtjusta i att läsa om olika teman man kan ha på fester och hittade ett tips om Tema bokstav. Då väljer man alltså en bokstav som temat ska vara på och för mig kändes det självklart med ”J”, som i Jumpsuit! Nu avskiljer sig temat kanske lite ifrån var Igelkotten, som sidan alltså heter, avsåg mena med bokstavstema eftersom vi faktiskt skulle sätta tema Jumpsuit. Men föreställ er ett härligt jumpsuit kalas där alla barnen får komma i sin mjukisfavorit – vilket pyjamasparty det skulle kunna bli.

Man kanske skulle kunna bygga ett kuddpalats i ett tält på tomten till exempel. Igelkotten tipsade också om en himla rolig efterrätt som de kallar ”efterrättspizza” som alltså är en rolig blandning av pizzadeg och fruktsallad och det hade garanterat varit efterrätten vi hade använt oss av. Just det här receptet hittar du under ”Alternativ till tårtor på barnkalaset”. Möjligheterna är oändliga!

Hur som helst, det är inte bara teman som du får hjälp med på Igelkotten.se utan de har också listat allt ifrån lekar och musik till mat och dekorationer. Sajten tar upp alla viktiga aspekter och ger dig alternativa tips på mat och teman vilket verkligen kickas igång kreativiteten hos en. Det är faktiskt inte alltid som alla barn är sugna på tårta och i de fallen får du mycket bra idéer från den här sajten. Kort och gott: du får verkligen tips och idéer från början till slut.

Detta var en jättefin sida som vi starkt rekommenderar alla föräldrar att besöka.