Spar tid och pengar på fri frakt och fri retur

Om man vill handla enkelt och billigt på nätet så är det två saker man bör titta på. För det första priset. Det är ju självklart eftersom det är ytterst få som har råd att köpa vad de vill och hur mycket som helst. Även om man ju skulle vilja.

Men glöm inte att titta på fraktkostnad och returkostnad också.

Nu kommer vinterkollektionen i många butiker och de varma mysiga mysoverallerna passar utmärkt att ha när höstrusket börjar ta över väderleken.  Men bara för att du tycker jumpsuiten är snygg på barnet så är det inte säkert att ditt barn tycker lika. Även om han/hon är med vid datorn och handlar är det inte säkert att en nyinköpt One Piece blir accepterad. Barn kan vara otroligt kräsna men det är klart att det ska få vara det. Det är inga problem om man väljer affärer som alltid erbjuder fri frakt och fri retur.

Ska du köpa bara några plagg kan fraktkostnaden bli en stor del av den totala kostnaden vilket gör att den extra billiga mysdressen inte alls blir så billig i slutändan. Vi gillar fri frakt – det blir enklare för kunden helt enkelt.

Sedan spar man också mycket pengar på den fria returen. Känn dig fri att handla för 2000kr eller mer till barnet hemma. Självklart behöver inte alla klädesplagg sparas men ni kan ha en trevlig modevisning där de yngre familjemedlemmarna kan köra catwalk på fredagskvällen. Var ärlig och säg att tre eller fyra plagg får de behålla var. Resten skickas tillbaka.

Det blir som att gå i affären och prova men extremt mycket roligare och trevligare. Dessutom blir det betydligt mer äkta än att stå i en provhytt omgiven av hundra speglar och under pressade former avgöra om plagget passar eller inte.

Lägg butikerna åt sidan – glöm svettiga dagar på stan. Utnyttja fria returen och ha modevisning hemma istället.

Vinterkollektion med fri frakt och fri retur hittar du här.