Mini Rodini lanserar ny kollektion

Det är sällan ett klädmärke för barnkläder får så snabb och stor framgång som Mini Rodini har fått. Företaget startades 2006 och har på endast 7 år fått en rad utmärkelser och fått mycket fina recensioner i tidningar. Idag finns plaggen i flera länder över hela världen och de som en gång köpt ett plagg av märket kan lätt förstå dess framgång.

Nu har höstkollektionen från företaget lanserats. Visserligen är det fortfarande stekhett ute och de flesta längtar mer till badstranden än till den mörka och kalla hösten. Men shoppa är alltid kul och särskilt när det kommit en ny fräsch kollektion.

Förutom tröjor, t-shirts, mössor och vantar finns där några härliga jumpsuits. Klä ditt barn i en kamouflagefärgad jumpsuit och mys hemma en höstkväll. Mysplagget finns även i en grå variant med brun text. En klassisk Mini Rodini helt enkelt men i en ny tappning.

Ett av årets teman är annars pingviner. Urläckra plagg finns med glada pingviner för alla åldrar. Favoriten bland dessa pingvinplagg är regnkläderna. Av någon anledning har regnkläder länge varit ett plagg som inte följt modet. När andra kläder är snygga och häftiga har regnkläderna bevarats i en färg. Det har varit blåa för killarna och rosa för tjejerna. Tråkigt och stereotypt …

Av den anledningen välkomnar vi pingvinernas intåg med applåder. Dessa regnkläder är så snygga att man önskar att det kunde regna lite oftare …

Så vi får väll anse att Rodini har lyckats riktigt bra även denna gång. Kollektionen kommer säkert att bibehålla deras goda rykte upp även minst ett år till. Du hittar Mini Rodinis hela kollektion hos Babyshop.