Låt barnen leka djur – med djurdräkter

De flesta barn älskar djur – tänk dig då att kunna välja att klä sig som ett. Med jumpsuitsmodeller i form av djur ges denna möjlighet. 

Mjukisbyxor och sköna tröjor fungerar att mysa i – men inte om barnet vill agera hund, lejon eller katt… Då finns roligare kiguridräkter att välja på. Vilken kigurudräkt passar er familij?

kigurumi

(Bilderna ovan är från Partykungen.se. Se utbud genom att klicka på bilden ovan)

Pingvinen för skoj lekar tillsammans

Pingviner är lustiga små djur, de är fåglar men kan inte flyga utan de vaggar fram på ett lustigt sätt. Dessutom glider de fram på isen liggandes på magen, vilket kan ge upphov till många roliga lekar. Ni kan leka kull användandes den karaktäristiska gungande gången eller tävla i vem som kan glida på golvet längst liggandes på mage.

Sengångare för stunder då det är dags för mys

Ett av de lataste djuren är sengångaren, den rör sig långsamt i träden och har ett gulligt utseende. För många är sengångaren sinnebilden av en mysstund, att ligga i soffan och fika och snacka om det ena och det andra är en perfekt aktivitet klädd som en sengångare.

Pigg som en Piff

Piff och Puff, jordekorrarna som retar Kalle Ankas hund på julafton är två pigga, glada typer. De hoppar runt i granen och hittar på flera hyss och sätt att gömma sig på. Klädd som en jordekorre som är en snabb liten gnagare är perfekt för att göra av med hel del energi. Lekar som inte nudda golv eller mark passar utmärkt för att barnet ska kunna leva ut sin inre ekorre.