Jumpsuit med djurtema – Eller djurdräkt?

Det finns ett flertal jumpsuits till barn som är utformade för att likna ett djur. I vissa fall sitter en mindre svans på baksidan och på huvan kan två ögon vara tryckta. Då blir plagget inte bara värmande och skönt utan även roligt att leka med. För självklart förvandlas barnet till en varg bara det finns huggtänder på huvan!

EnhörningTill de som vill ha kvar den mysiga känslan som de mjuka jumpsuitmodellerna ger men ändå satsa lite mer på djurtemat kan en djurdräkt rekommenderas. Inom kategorin Djurdräkter Barn finns djurdräkter som är uppbyggda som en jumpsuit. Med andra ord mjuka och sköna. Det är på utsidan de skiljer sig åt d.v.s. med tryck och detaljer. Det går exempelvis att hitta vargar, hundar, grisar, ekorrar och tigrar som mjuka djurdräkter till barnen. Vi tar något exempel:

Till sonen – En magisk enhörning : Från sagornas värld kommer Enhörning. Det är även i sagornas värld som barnen ofta befinner sig. De trollar fram (och ofta bort) saker och förvandlar sig till allt från myskoxar till just enhörningar. Inte gör det något heller om barnet vill stångas med det lilla horn som sitter på luvan. Det är ju mjukt och mysigt. Precis som hela dräkten.

SengångareTill Dottern – Leoparden: Du är snygg, intelligent och snabb. Du är självklart en leopard. Visa din snabbhet och slughet i jakt på lillebror. Kanske ska du fånga en enhörning till middag? Avsluta dagen med att krypa upp i en förälders knä. De kommer älska att ha dig nära – och att få gosa med fleecetyget.

Till pappa – Sengångare: Det är inte bara barnen som kan passa i en djurdräkt. Istället för morgonrock kan pappa få en Sengångardjurdräkt i julklapp. En liten pik för den snigelfart han kommer upp i på morgonen.