Give Hope

Give Hope

Give Hope är en avdelning på Barn Cancerfonden som inriktat sig på att samla in pengar till denna fond genom försäljning av olika produkter. Det kan vara produkter som går att köpa direkt av Give Hope men även att delar av de inkomster som kommer in av en produkts försäljning går till fonden.

Fondens har 90-konto vilket betyder att en mycket stor del av de insamlade medlen går till målet vilket är att forska kring barncancer för att på bästa sätt kunna bota de som får sjukdomen i alldeles för låg ålder.  Den största delen av fondens inkomster är just från privata givare samt företag som ger och inte statsbidrag som många annars kan tro. Genom att köpa kläder märkta ”Give Hope” är du alltså med och bidrar till denna forskning.

Ett av de företag som samarbetar med Give Hope är BabyShop som säljer jumpsuits till förmån för Barn Cancerfonden. De har två olika modeller av jumpsuit vilka båda är riktigt varma fleeceoveraller, perfekta att använda i vagnen när höstkylan kryper på.

För varje produkt som är märkt ”Give Hope” skänker företaget en del av inkomsten. Jumpsuiten ”Give Hope Winter” som kostar 1099 genererar tex 187kr till fonden. Klicka på bilden nedan för att se hela deras utbud av Give Hope produkter.

Banner - Give Hope