Billigare klappar – Ger mer klappar

När det nu inte är mer än någon vecka kvar till jul börjar julstressen allt mer krypa sig på för de som ännu inte hunnit köpa in julklappar, julpynt och planerat var man ska vara på julen. Men att stressa vid julhandeln är absolut inget som rekommenderas. Inte bara för att julhandeln ska vara trevlig och mysig utan även eftersom man ofta gör betydligt sämre köp då. Detta rent ekonomiskt.

Just innan jul är det många onlinebutiker som ger ut rabattkoder. Detta för att locka så många konsumenter som möjligt att just handla hos dem. Dessa fungerar som en rabattkupong i en tidning som kan locka besökare att gå till en viss butik och handla. Det är genom att utnyttja dessa rabattkoder som man kan få betydligt billigare julklappar. Så mycket billigare att pengar blir över – till mer klappar.

Att handla med en rabattkod tar ca 1 minut extra så det handlar inte om någon stor tidsåtgång för att få rabatt på det som handlas. Läs mer om rabattkoder.

Exempel Lekmer

Lekmer är den butik som troligtvis har flest olika modeller av jumpsuits till barn. Här finns märken som Disney, Geggamoja och andra kända klädmärken för barn. För de som vill bort en jumpsuit till någon av de yngre i familjen är det därmed Lekmer som ska besökas. Men innan man betalar bör man söka efter om Lekmer har någon aktiv rabattkod. Se erbjudanden och rabattkod från Lekmer.

I skrivandets stund finns tre koder. Den ena är Fri Frakt vilket ger en rabatt på ca 50kr och den andra är ”Upp till 70%” på utvalda produkter. Just Lekmer är relativt duktiga med att ge ur rabattkoder så det kan löna sig att gå in och titta en gång varje vecka för att därigenom handla när de ger rabatt som är värd att utnyttja. Detta då förutsatt att man har tid att vänta och inte är stressad. De som har bråttom kommer till stor sannolikhet inte ens ta vägen förbi rabattkodsidan utan handla direkt. Men därmed även missa rabatter som i vissa fall kan vara på flera hundrakronor.

Ta det lugnt i julstressen. Det tjänar du på både mentalt och ekonomiskt.