Bästa presenten till pojkvännen

Det är inte lätt att veta vad man ska köpa till sin pojkvän, sambo eller make. Vi satt på redaktionen och spånade över vad vi som män vill ha och det var inte helt lätt att komma på. De flesta har allt man behöver men när någon kläckte ur sig ”Tid” så höll vi andra med. Men tid är svårt att ge i present. Men trots allt så kunde vi bygga ihop en lista över saker som vi pojkvänner vill ha (Gäller även oss som är gifta eller sambo).

1 – En upplevelse

Skjuta med en riktig pistol, hoppa fallskärm, köra Lamborghini eller åka på fotbollsresa.  Att få göra något man annars nästan aldrig gör och som man annars inte hade tagit sig råd till. Många gånger är även dessa små äventyr med kompisar eller partnern så det blir även ett sätt att umgås. Att en upplevelse skulle ligga högst på listan var inte så oväntat.

2 – Tid med varandra

För alla par som har barn så står Tid Tillsammans högt upp på önskelistan. Att ge sin pojkvän ett presentkort på ett All-hjälpsföretag (De som erbjuder RUT-tjänster inom en mängd områden) är att ge tid. Tid som annars hade lagts på barnpassning, läxläsning, städning eller matlagning.

Att få ett presentkort på 2 timmars städning kan visserligen misstolkas som en pik – att man inte kan städa. Men förklarar man att det handlar om att frigöra tid så att man kan vara med sin pojkvän mer så tas nog gåvan emot med öppna armar. I alla fall tyckte vi så.

3 – Jumpsuit

En jumpsuit måste ju få vara med på listan. Det är ju ändå vårat favoritplagg. Men ett stort tips till alla flickvänner – Köp en snygg One Piece om det ska vara present.  Det finns en orsak till att just det märket klassas som ”bäst på marknaden”.