Äntligen sommarrea

Precis som vanligt när midsommar närmar sig kommer årets varmaste dagar. Vi njuter av sommaren och byter jumpsuit mot playsuit samt sätter på oss några snygga solglasögon. Men självklart njuter vi också av att sommarrean börjar i mängder av affärer. Det är lätt att hitta både barnkläder och vuxenkläder till kraftigt reducerat pris.

Rea på jumpsuits för vuxna

En jumpsuit är inte bara ett plagg som passar för att mysa i inomhus en kall vinterdag. På sommarkvällarna när det är lite svalare är plagget perfekt att avrunda dagen i. Ännu bättre blir det när man kan köpa klädesplagget på Rea. Just nu kan du få upp till 50% rabatt på en rad sommarkläder. Jumpsuit, Playsuit eller klänning, välj själv men köp med rabatt!

Rea för jumpsuit barn

Säg Duns, Geggamoja, Katvig och Isbjörn och alla småbarnsföräldrar vet precis vad det handlar om. Det är inte bara klädmärken som ger riktigt bra kvalité utan de är även sydda i material som tänker både på miljön och på barnen. Katvig går tex att likna med Polarn och Pyret och är lika stor som dem men i Danmark. Märket har börjat bli allt mer populärt även i Sverige vilket inte minst beror på deras ekologiska utbud.

Dessa märken ligger lite högre i pris än vanliga märken i normalfallet vilket beror just på kvalité och ekologi. Men med rabatt blir det riktigt trevliga priser.

Dessa reor finns att hitta från och med 20/6:

DUNS of Sweden samt Geggamoja – 30% Rabatt

Houdini – 30% på vissa samt 40% på vissa klädesplagg

Katvig – Upp till 50%

Isbjörn och Bellio ger även de upp till 50% rabatt.

Vi passar på att önska alla en riktigt trevlig och mysig midsommar. Njut av solen, värmen och den grillade maten. Och njut av din nyinköpta jumpsuit på kvällen och midsommarnatten.